Podcast Sweat Elite

Ik was te gast in de podcast van Sweat Elite en heb daar toegelicht hoe ik als coach te werk ga. Ik geef uitleg over de manier waarop het Valley Running Team traint, ga in op het belang van hoogtestages en het gebruik van lactaatmetingen binnen de training. Daarnaast komt ook het aspect krachttraining aan de orde. En ik vertel wat ik geleerd heb van de fouten die ik zelf als atleet gemaakt heb. Kortom een hele hap informatie ineen. De podcast is te beluisteren in Spotify (zie onderstaande link) en Apple & Google Podcasts.

Link naar podcast in Spotify:

https://open.spotify.com/embed-podcast/episode/4TTeE3HsIuc5lpeN7okmbJ

Grete Koens
Grete Koens

Grete Koens is een gepassioneerde hardloopcoach die haar sporen verdiend heeft in de topsport. Naast het trainen en begeleiden van topsporters vindt ze het leuk om haar kennis en ervaring te delen met de hardloopcommunity.

Artikelen: 21